Στρατηγική συνεργασία του Nicosia Pain Clinic με το NRC

Το Nicosia Pain Clinic και το Nicosia Rehabilitation Center (NRC) ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας. Μια πρωτοποριακή συνεργασία η οποία στοχεύει στην ολική επαναφορά και αποκατάσταση του ασθενή στην φυσιολογική του ζωή, προσθέτοντας ένα ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο στο κεφάλαιο της ιατρικής αποκατάστασης στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα…Στρατηγική συνεργασία του Nicosia Pain Clinic με το NRC

Αντιμετωπίζοντας τον χρόνιο πόνο

Η σωστή και έγκυρη ενημέρωση του κοινού για την έννοια του χρόνιου πόνου και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί στα ιατρεία του πόνου αποτέλεσε το αντικείμενο της 15ης διάλεξης του Ζηνωνείου Ελεύθερου Πανεπιστημίου, με τίτλο: «Ο χρόνιος πόνος και η αντιμετώπισή του στα ιατρεία πόνου από Αλγολόγους-Ιατρούς», που πραγματοποιήθηκε, στη Λάρνακα.

Διαβάστε περισσότερα…Αντιμετωπίζοντας τον χρόνιο πόνο

ESRA HELLAS ATHENS 2018

11ος κύκλος Σεμιναρίων Περιοχικής Αναισθησίας ESRA HELLAS, Αθήνα 2018

Ο Δρ. Περικλής Ζαβρίδης συμμετείχε ενεργά ως εκπαιδευτής στον 11ο κύκλο των Σεμιναρίων Περιοχικής Αναισθησίας στο κλινικό φροντιστήριο με τίτλο “Αποκλεισμός ποδοκνημικής άρθρωσης”. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην Αθήνα, στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018.

1ο Βραβείο Επιστημονικής Εργασίας στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας 

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας

1ο Βραβείο Επιστημονικής Εργασίας στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας O Δρ. Περικλής Ζαβρίδης παρακολούθησε τις εργασίες του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αλγολογίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2018. Στο Δρ. Περικλή Ζαβρίδη και την ομάδα του απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο Επιστημονικής Εργασίας του συνεδρίου “ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑΣ”  με τίτλο “Αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της διαδερμικής νευρόλυσης με ραδιοσυχνότητες σε ογκολογικούς ασθενείς”. 

Χρόνιος Πόνος και η αντιμετώπισή του

 Χρόνιος Πόνος και η αντιμετώπιση του Ο πόνος είναι μία πολύπλοκη δυσάρεστη υποκειμενική εμπειρία με αισθητική, συναισθηματική και κοινωνική διάσταση. Tα ερεθίσματα που λαμβάνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξαιτίας του πόνου, ερμηνεύονται με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τα προσωπικά βιώματα του καθενός. 

Ο Δρ. Ζαβρίδης στο Ραδιόφωνο Λόγος 101.1.

Ο Δρ. Περικλής Ζαβρίδης καλεσμένος της κυρίας Νίκης Λαζαρίδου στην ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή “Υγεία και Ομορφιά” στο Ραδιόφωνο Λόγος 101.1. Ο Δρ. Ζαβρίδης ενημέρωσε το κοινό της Κύπρου για τον Καρκινικό πόνο και απάντησε σε ερωτήσεις της κυρίας Λαζαρίδου αλλά και των ακροατών.

Διαβάστε περισσότερα…Ο Δρ. Ζαβρίδης στο Ραδιόφωνο Λόγος 101.1.

Γοναλγία λόγω οστεοαρθρίτιδας

Μια καινούργια μέθοδος για την ελάττωση του πόνου από οστεοαρθρίτιδα γονάτων η οποία εφαρμόζεται πλέον και στο δικό μας ιατρείο. Πάντοτε σε συνεργασία με τον Δρ. Δημήτριο Φιλιππιάδη που είναι μέλος της ομάδας μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον σύνδεσμο: Interventional News.com

Συνέντευξη του Δρ. Ζαβρίδη στην Κυριακάτική Εφημερίδα “Φιλελεύθερος”

Συνέντευξη του Δρ. Περικλή Ζαβρίδη στην Κυριακάτική Εφημερίδα “Φιλελεύθερος” από την δημοσιογράφο Ντόρα Χριστοδούλου. Ο Δρ Ζαβρίδης απάντησε ερωτήσεις που αφορούν τον Χρόνιο πόνο αλλά και τα Ιατρεία Χρόνιου Πόνου στην Κύπρο. Ολόκληρη την συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε στο σύνδεσμο: https://pafosnet.com/dr-periklis-zavridis-ti-einai-ta-iatreia-ponou

Ομιλητής στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας

Ο Δρ. Περικλή Ζαβρίδη ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας στην Θεσσαλονίκη στις 30/06 – 02/07/2017. Η ομιλία του είχε τίτλο “Καρκινικός πόνος – Ο ρόλος του αναισθησιολόγου”.

Διαβάστε περισσότερα…Ομιλητής στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας

Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Cancer Metastasis and Treatment

Δημοσίευση του Δρ. Περικλή Ζαβρίδη για την “Διαδερμική νευρόλυση με ραδιοσυχνότητες (Continues RF) καθοδηγούμενη από αξονική τομογραφία για τη μείωση του πόνου σε ογκολογικούς ασθενείς” στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Cancer Metastasis and Treatment

Η μελέτη αυτή αξιολογεί την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της διαδερμικής νευρόλυσης με συνεχή ραδιοσυχνότητες υπό αξονική τομογραφία (CT) για τη μείωση του πόνου σε ογκολογικούς ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα…Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Cancer Metastasis and Treatment